Laten afdrukken

Het doek heeft de perfecte eigenschappen: 350 grams fijnmazig met gelijke structuur, hoogwitte toplaag, 100% katoen en behoud van spanning.

De lijst bestaat uit meerdere delen welke kops/tegendraads verlijmd zijn (vlingerlastechniek). U heeft de keuze uit 2 frame diktes; 22 mm en 45 mm. Met de laatste krijgt uw canvasdoek een zeer robuuste uitstraling aan de muur.

Foto op aluminium

Stoer & Eigentijd

Uw foto wordt geprint op licht geborsteld aluminium, waarbij de textuur van aluminium zichtbaar blijft. Dit geeft uw foto een bijzonder, modern en metallic effect. Het zonlicht heeft een verrassend effect op uw foto, vanuit welke hoek u ook kijkt. Maar door het aluminium kan uw foto niet verkleuren. Ook is uw foto watervast, waardoor het ook geschikt is om buiten op te hangen

Geen lijst nodig
Dit type aluminium, met een dikte van 5 mm, is van nature zo mooi afgewerkt dat het geen lijst behoeft. Uw foto komt nog beter tot zijn recht en middels het bijgeleverde bevestigingsysteem lijkt het alsof u foto aan de muur zweeft. En dat geeft een schitterend ruimtelijk effect!

Foto op kunststof

Voor binnen en buiten

Wilt u een wat strakkere, moderne uitstraling en bent u op zoek naar materiaal met een haarscherpe afdrukkwaliteit? Foto op kunststof. De plaat waarop uw foto geprint wordt is van een bijzonder sterke kunststof dat geschikt is voor binnen en buiten.

Geen lijst nodig
Dit type kunststof, met een dikte van 5 mm, is van nature zo mooi afgewerkt dat het geen lijst behoeft. Uw foto komt nog beter tot zijn recht en middels het bijgeleverde bevestigingsysteem lijkt het alsof u foto aan de muur zweeft. En·dat geeft een schitterend ruimtelijk effect!

Foto op acryl glas

Verbluffend driedimensionaal effect

Een topproduct van Nederlandse bodem waarmee uw favoriete foto verwordt tot een heus schilderij! Dit komt doordat uw foto achter acrylglas wordt geprint. Daardoor krijgt uw foto extra glans en komen de kleuren nog beter tot hun recht. Doordat de zijkant recht geslepen is krijgt uw foto een ongekende dieptewerking.

Een sieraad aan de muur

Dit artikel wordt geleverd met 4 boorgaten en RVS afstandhouders, geschikt voor binnen en buiten. Door de afstandhouders komt uw foto vrij van de muur te hangen. Deze zorgen voor een degelijke bevestiging, maar ook voor een mooi diepte effect.

U zult versteld staan van de uitstraling van dit product.
Wilt u meer weten van deze producten, kijk bij tarieven of neem contact op en u kunt de voorbeelden zelf aanschouwen!