Foto’s voor uw bruiloft

Bij een bruidsreportage is veel mogelijk. Zo kunt u ervoor kiezen om alleen de huwelijksvoltrekking, een dagdeel, voorbereiding van bruidsgom en/of bruidegom te laten fotograferen. Ook is het mogelijk om met meerdere fotografen de reportage te laten maken.

Iedere bruiloft is anders en daarom is bruidsfotografie van Patrick de Joode maatwerk. Vooraf wordt er een vrijblijvend kennismakingsgesprek gepland. Daarin wordt besproken hoe de dag zal verlopen en zal ik voorbeelden en diverse trouwalbums laten zien. Dit gesprek is tegelijk ook handig om te bepalen of er een wederzijdse klik is. Als jullie in mij de juiste bruidsfotograaf voor jullie bruiloft hebben gevonden, regelen we alles tot in de puntjes. En indien je advies wilt of vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen. Door mijn ruime ervaring in bruiloften kan ik je wellicht een aantal leuke tips geven!

Het begint allemaal bij een standaard bruidsreportage (€ 575,-), en is uit te breiden naar al uw wensen!

Bij een standaard bruidsreportage is het volgende inbegrepen:

  • Kennismaking vooraf
  • 4 uur fotografie
  • Basis trouw album

 

Pré-shoot

Ook is het mogelijk om vooraf een portretreportage te laten maken. U kunt op die manier wennen aan het staan voor de camera. Deze foto”s ontvangt u op usb-stick en kunt u ook gebruiken voor bijvoorbeeld uw trouwkaart.

Overige wensen

Tevens is het mogelijke om unieke trouwkaarten of trouwbedankjes ect. te bestellen. Bijvoorbeeld een 2,3 mm dikke USB kaart met eventueel daarop uw foto’s.
Beide zijden van de kaart kunnen worden bedrukt met uw foto”s of een bedankt tekst, of een combinatie ervan. Uiteraard is het mogelijk om op beide zijden aparte foto’s of tekst te kiezen. Neem contact op voor meer informatie.