Over mij

Patrick de Joode is een echte mensenfotograaf. Het resultaat zal spontaan en puur zijn. De portretten kunnen gemaakt worden in mijn studio welke ik volledig kan verplaatsen of op locatie, bijvoorbeeld op het strand, in het bos, of een andere locatie. Ik maak bij voorkeur gebruik van natuurlijk licht, dit zorgt voor een mooi, puur effect. Uiteraard heb ik alle

Ik neem de tijd voor een fotoshoot, het is het belangrijkst dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Vandaar ook eerst even kennismaken, in een ongedwongen sfeer. De (kleine) kinderen kunnen een knuffel meenemen waar ze graag mee op de foto willen of iets anders waar ze erg aan gehecht zijn.

U kunt zelf de foto’s (na)bestellen via mijn site. Uiteraard zijn afdrukken op canvas, zeildoek, tassen, mokken, crystal cubes enz. ook mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Workshop portret fotografie

De workshop Portret/studio fotografie is vanaf het begin een succes. Tijdens de workshop besteden we aandacht aan:
– Omgang met het model;
– Verschillende manieren van belichting;
– Studio belichting;
– Studio technieken;
– Types belichting en accessoires hierbij;
– en nog veel meer!

Dit is een workshop voor een ieder die interesse heeft in portretfotografie! Deze technieken zijn op alle vlakken toe te passen (binnen en buiten een studio)! Bij deze workshops zal een professioneel model aanwezig zijn, waar jullie genoeg op kunnen oefenen! De workshop bestaat uit een klein deel theorie en een groot deel praktijk! Om iedereen voldoende aandacht en ruimte te kunnen geven zullen het aantal personen ongeveer 6 zijn! Zo krijg je alle ruimte om zelf te fotograferen en te oefenen!

Wat heb je nodig:
Een goed humeur, je camera en een leeg geheugenkaartje (of meerdere)
Al het andere is in de studio aanwezig en worden door jullie gebruikt! (studio flitsers, reflectieschermen, achtergrondrollen, softboxen, diverse licht accessoires, statieven, ect ect!)

Alle voordelen op een rij:

  • Kwaliteit
  • Flexibel
  • Persoonlijke benadering
  • Snelle levering
  • Goede service
  • Telefonische helpdesk (bestellingen)

Neem contact op

Workshop lange sluitertijden fotografie (nachtfotografie)

Een helder licht is vaak een dankbaar onderwerp voor nachtfotografen, kan een vliegtuig naar beneden loodsen en is prima geschikt om minder heldere lichten te verslaan tijdens een kroegquiz.

De workshop begint met koffie en thee. Blijf je lekker van ’s nachts. Na een uur theorie ga je de straat op om te fotograferen. Wat je nodig hebt zijn een camera die manueel in te stellen is en een statief, die je eventueel ook kan huren.

Je leert zowel fotograferen met stilstaand licht als bewegend licht, waarmee je fantastische effecten kan creëren.
Neem contact op voor meer informatie.