SCHOOLFOTO’S

Bij Patrick de Joode fotografie kunt u rekenen op de expertise en professionaliteit die nodig is voor het maken van een mooie schoolfoto.
Patrick de Joode fotografie stelt elk kind in staat om zich ontspannen te laten fotograferen zodat het eindresultaat een spontane natuurlijke schoolfoto is.
Patrick de Joode fotografie is gespecialiseerd in het fotograferen van kinderen op basisscholen, peuterspeelzalen en voortgezet onderwijs. Voor het fotograferen van de kinderen van uw school maakt Patrick de Joode gebruik van de beste digitale fotoapparatuur. Patrick de Joode bezoekt uw school met een kant en klare fotostudio.

Patrick de Joode fotografie zorgt ervoor dat de foto’s binnen korte tijd op de website te zien zijn. De ouders ontvangen een inlog code waarbij ze de foto’s kunnen bekijken en bestellen. Kinderen gaan op deze manier niet meer over straat met zakjes geld. Zo kunt u rekenen op kwaliteit, snelle levertijd en een soepele afronding van de schoolfoto sessie op uw school. Zo is school enkel betrokken bij het maken van de foto’s daarna handelt Patrick de Joode het volledig af en heeft u hier geen omkijken meer naar.

Patrick de Joode fotografie bezoekt graag ook uw basisschool, peuterspeelzaal of middelbare school voor het maken van de mooiste foto’s.

Voor het bekijken of bestellen van de schoolfoto’s van uw kind of kinderen kunt u hier inloggen met de gebruikersnaam en wachtwoord welke u gekregen heeft na het maken van de foto’s.

Heeft u vragen of hulp nodig bij de bestelling van de schoolfoto’s neem dan contact op met de telefonische helpdesk 0320 – 275200.