Prijs indicatie

Omdat geen elke opdracht hetzelfde is, is het erg lastig om prijzen te vermelden. Neem dus altijd contact op om uw wensen te bespreken zodat ik u passend tarief kan bieden. De hieronder genoemde prijzen zijn een richtlijn!

Portretreportage

€ 85,-* (ca 1 uur)

Ik fotografeer zowel in de studio als daarbuiten. U kunt zelf de lokatie kiezen! Tevens kan ik mijn studio volledig verplaatsen. Natuurlijk is het mogelijk om met meerdere personen een reportage te laten maken. Portretreportage  met meerdere personen heeft een meerprijs. U ontvangt de foto’s geoptimaliseerd op nette usb-stick.

Fotoreportage

€ 60,-* per uur

Heeft u een verjaardag, (bedrijfs)feest, receptie, uitvaart ect? De mooiste en dierbaarste momenten worden gefotografeerd met de hoge technische eisen die ik stel. Er moet ruimte zijn voor de menselijke relatie. Mijn beelden  moeten leven en iets vertellen. De creatieve overdracht staat centraal. De genoemde prijs is voor minimaal 2 uur. De foto’s worden op nette usb-stick aan u geleverd.

Baby / kind reportage

€ 180,-*

Patrick de Joode Fotografie kan ook uw baby foto’s verzorgen! Niet in een koude kale studio, maar gewoon bij u thuis. Daar waar de baby, kinderen en ouders op hun gemak zijn.
Wat voor foto moet het gaan worden? Geboortekaartje? Canvas? Familieportret? Peuterfoto? Portret? Wat past bij jullie? Graag geef ik advies.

Tijdens de fotoreportage, die ongeveer twee uur in beslag zal nemen, maak ik soms wel 300 foto’s. Om juist die ene blik vast te leggen in de camera. De aller mooiste foto’s, ongeveer 20, ga ik bewerken in zwart/wit, sepia of  kleur. Net wat de wensen zijn. Deze foto’s worden op usb-stick aan u geleverd

Fotostudio

v.a. € 100,- (voor 4 uur)

Mijn fotostudio is vanaf heden ook te huur! De studio is gelegen in hartje Rotterdam (Stadhuisplein) en is met het openbaar vervoer direct bereikbaar. Een ideale ruimte; voor het laten maken van portretfoto”s, castingfoto”s, groepsportretten etc.

Aanwezige apparatuur: 3 – 5 studioflitsers (Bowens), diverse softboxen, reflectors, beautydisc, paraplu”s, grid reflectoren, reflectieschermen, achtergrondrollen, ventilator, boomstatief, grote spiegel, 2 hoge visagiestoelen etc.

Tevens zijn er diverse achtergrondrollen beschikbaar. Standaard zijn de kleuren wit/zwart/ chroma key (blauwe) achtergrondrollen aanwezig, op verzoek eventueel uit te breiden.Afmetingen van de studio: 8,5 x 5,5 meter. De studio is te huur vanaf € 100,- exclusief btw per dagdeel (4 uur) van maandag t/m vrijdag. In het weekend is dit € 125,- exclusief btw.

Bruidsreportage:

vanaf  € 575,- *

Bij een bruidsreportage is veel mogelijk. Zo kunt u ervoor kiezen om alleen de huwelijksvoltrekking, een dagdeel, voorbereiding van bruidsgom en/of bruidegom te laten fotograferen. Ook is het mogelijk om met meerdere  fotografen de reportage te laten maken.

Iedere bruiloft is anders en daarom is bruidsfotografie van Patrick de Joode maatwerk. Vooraf wordt er een vrijblijvend kennismakingsgesprek gepland en kunnen we alle mogelijkheden bespreken. Daarin wordt besproken hoe de dag zal verlopen en zal ik voorbeelden en diverse trouwalbums laten zien. Dit gesprek is tegelijk ook handig om te bepalen of er een wederzijdse klik is. Als jullie in mij de juiste bruidsfotograaf voor jullie bruiloft hebben gevonden, regelen we alles tot in de puntjes.

De uiteindelijke prijs is afhankelijk van uw wensen. Andere albums zijn in overleg tegen meerprijs verkrijgbaar.

Genoemde prijs (€ 575,-) is op basis van:

 • Kennismaking vooraf
 • 4 uur fotografie
 • Basis trouwalbum
 • Alle gemaakte foto’s op usb-stick in nette bewaardoos.
 • Diverse kleurbewerkingen (zwart-wit, sepia of kleur)

Ook is het mogelijk om vooraf een portretreportage te laten maken.  U kunt op die manier wennen aan het staan voor de camera. Hiervoor betaald u € 55,-** en ook deze foto’s ontvangt u op usb-stick. U kunt deze foto’s ook gebruiken  voor uw trouwkaart.

Tevens is het mogelijk om unieke trouwbedankjes te bestellen. Bijvoorbeeld een 2,3 mm dikke USB kaart met eventueel daarop uw foto’s, of een deel ervan. Beide zijden van de kaart kunnen bedrukt worden met uw foto’s of een dankwoord, of juist een combinatie ervan. Alles is mogelijk. Neem voor meer informatie en een voorbeeldkaart contact op!

Workshop: Portret/studio fotografie

€ 65,- p.p.

De workshop Portret/studio fotografie is vanaf het begin een succes. De workshop portretfotografie vindt plaats in mijn studio gelegen op het stadhuisplein in hartje Rotterdam. Tijdens de workshop besteden we aandacht aan:

 • Omgang met het model
 • Verschillende manieren van belichting
 • Studio belichting
 • Studio technieken
 • Types belichting en accessoires hierbij
 • en nog veel meer!

 

Dit is een workshop voor een ieder die interesse heeft in portretfotografie! Deze technieken zijn op alle vlakken toe te passen (binnen en buiten een studio)! Bij deze workshops zal een professioneel model aanwezig zijn, waar jullie genoeg op kunnen oefenen! De workshop bestaat uit een klein deel theorie en een groot deel praktijk! Om iedereen voldoende aandacht en ruimte te kunnen geven zullen het aantal personen ongeveer 5 zijn! Zo krijg je alle ruimte om zelf te fotograferen en te oefenen!
Wat heb je nodig:
Een goed humeur, je camera en een leeg geheugenkaartje (of meerdere)
Al het andere is in de studio aanwezig en worden door jullie gebruikt! (studio flitsers, reflectieschermen, achtergrondrollen, softboxen, diverse licht accessoires, statieven, ect ect!)

Voor meer informatie en beschikbare data neem contact met ons op!

* Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten, tenzij anders vermeld. De reiskosten bedragen € 0,36 per kilometer.
** Genoemde portretreportage is alleen in combinatie geldig met een bruidsreportage.